Samenwerking

Stress – en arbeidscounseling / coaching is een specialistisch vakgebied met heel veel raakvlakken naar andere specialisaties en onderwerpen. Aan de ene kant kent het werk van Cees Schuurmans overlappingen met arbeidsrecht, ontslagrecht, personeelsmanagement en andere arbeidsgerelateerde thema’s. Aan de andere kant zijn (medische) hulpthema’s aanpalend. Denk aan (para)medische en psychologische diensten, alternatieve geneeswijzen, yoga en meditatie. Cees Schuurmans gelooft in de kracht van een sterk netwerk en kan in voorkomende gevallen cliënten doorverwijzen naar aanvullende dienstverleners of samen een geval in behandeling nemen. Daar profiteert de cliënt van en het maakt de dienstverlening van de ondernemer een stuk breder. Wilt u zich als dienstverlener (organisatie of zzp-er) voegen bij het netwerk, stuur dan een e-mailbericht naar info@verminderstress.

Samenwerkingen
• Zo werkt Cees al geruime tijd samen met Corine van den Bogaart. Corine is geregistreerd in het RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg), lid van de Beroepsvereniging Integrale Vitaliteitskunde en is in het bezit van het keurmerk Blik Op Werk, certificaat 1177 en BWK-Kiwa. Cees heeft samen met Corine cliënten in begeleiding op de gebieden: relatiecoaching, loopbaan- en outplacementcoaching en re-integratiecoaching.

• Per 1 december 2016 is Cees ook een samenwerking aangegegaan met Wenneke Ong. Wenneke is eigenaar van WLO Work and Life. Zij is CMI-C Register Loopbaanprefessional, Noloc Erkend Loopbaanprofessional, Birkman Certified Advanced Professional en gecertificeerd Talentenpaspoort coach. Wenneke omschrijft zichzelf als volgt: Zen & Zakelijk. Gedreven, betrokken, haalt het beste uit mensen. Kijkt breder dan de laatste functie die iemand heeft bekleed. Ontdekt altijd meer talenten en kwaliteiten in de mensen die zij coacht.

Wil jij meer weten over samenwerken met Cees Schuurmans ofwel Verminder Stress? Gebruik dan de CONTACT knop om je vraag te stellen.

CONTACT