Tarieven

Tarieven particulieren 2015
Cees Schuurmans Stress - en arbeidscounseling / coaching hanteert een uurtarief voor particulieren. Wij hanteren dag- en avond- en weekendtarieven. Onze norm is het dagtarief. Voor avondtarieven hanteren wij een toeslag van 25% op het dagtarief en voor weekendtarieven hanteren wij een toeslag van 45% op het dagtarief. De tarieven zijn gebaseerd op een gespreksduur van 60 minuten. Alle tarieven voor particulieren zijn inclusief BTW.

Opdrachtprocedure:
Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend, zonder verplichtingen en de eerste 15 minuten zijn gratis. Indien dit leidt tot een officieel verzoek om hulp of begeleiding, vul je een opdrachtformulier in. Dit sturen wij u dan toe. Als je de voorwaarden accepteert en het vervolgens instuurt, is de opdracht een feit. Cees hanteert een minimaal afrekeningsvolume van 5 minuten.

Face-to-face, online of via e-mail
Een consult kan face-to-face plaatsvinden op een geschikte locatie maar ook online via Skype of live chat. Een e-mailconsult is ook mogelijk. In dat geval coacht Cees je schriftelijk naar een verbeterde situatie. Vooraf spreekt hij dan een urenvolume met je af. Jouw wensen zijn bepalend. Mocht je van meerdere communicatiemogelijkheden tegelijkertijd gebruik willen maken, dan is dat natuurlijk ook heel goed mogelijk.

Tarieven bedrijven/instellingen 2015
Aangezien de situatie in een (bedrijfs)organisatie vooraf niet is in te schatten, wordt een stress counselings, - coachings en/of trainingstraject altijd op maat geoffreerd. In hoeverre uw organisatie gebaat kan zijn bij een anti-stress-traject, kan Cees Schuurmans onderzoeken op deze manieren:
• Quick Scan: Cees bezoekt uw organisatie (± 2 uur) en spreekt met u en een aantal werknemers en beoordeelt de omstandigheden. Hij verwerkt zijn bevindingen en aanbevelingen in een bondig rapport. Kosten: € 495,- ex BTW.
• Stress Analysis: Cees bezoekt uw organisatie (± 5 uur) voor enkele individuele - en groepssessies. Hij beschouwt de organisatie(-structuur), beoordeelt de omstandigheden en verwerkt zijn bevindingen in een uitgebreide stressanalyse van uw bedrijf. Kosten: € 995,- ex BTW. Vormt een rapport aanleiding voor u om een anti-stress-traject op te starten, dan worden eerst de (financiële) mogelijkheden en wensen met u besproken en wordt de overeenkomst contractueel vastgelegd. Alle tarieven voor bedrijven/instellingen zijn exclusief BTW.