Met de ondersteuning van Cees beschik ik nu over een logische handleiding voor de komende tijd!

Beste Cees,
Graag wil de ervaring delen, zoals ik die heb ervaren. Met oprechte dank!!
Tijdens een periode van terugval na een diepe burn-out, heb ik op aanraden van mijn lieve vrouw en na overleg met mijn werkgever gevraagd om gecoacht te kunnen worden tijdens het re-integratie-proces. Binnen een paar dagen nam Cees contact met me op om zijn hulp aan te bieden. Na overleg met een bijzonder goede bedrijfsarts ( ze zijn er !!) heeft Cees me gedurende een half jaar op sleeptouw genomen. Periodieke, soms best diepgaande, gesprekken met op het lijf geschreven opdrachten, hebben mij voor een heldere spiegel gezet.
Mijn (ons) doel: Het terugvinden van mijn 'oude ik', die vol energie, een vrolijk, nuttig en aangenaam leven lijdt.
Vanaf dag éé hadden Cees en ik een goede klik en stap voor stap ging ik vooruit. Hij heeft mij geleerd om beter naar mijzelf te kijken, mijzelf meer centraal te stellen en mij telaten inzien dat ik mijn beschikbare energie het best aan mijzelf (en gezin directe omgeving) kan besteden. Voldoende dagelijkse ontspanning door beweging, wat Cees betreft hardlopen, hebben bijgedragen en dragen nog steeds bij aan het ont-stressen en ontladen.
Al snel verbeterde mijn nachtrust en voelde ik mijn krachten weer terugkomen.
Ik kan er een lang verhaal van maken, maar het half jaar met Cees heeft ervoor gezorgd dat de 'oude ik' weer terug is. Een “ik” die veel te veel van zichzelf gevergd had, die 'nee zeggen' lastig vond en die misschien wel veel te gemakkelijk klaar stond voor collega' s en anderen. Deze “ik” denkt tegenwoordig eerst even na voordat ie ja zegt of zich voor een karretje laat spannen. Deze “ik” kijkt ook eerst even of ie er zelf wat mee opschiet door meteen “ja” te zeggen. Het klinkt egoïstisch, maar door meer voor mijzelf te kiezen en selectief te zijn wat en met wie, of voor wie ik iets doe, geeft mij een goed gevoel. Sterker nog: andere dingen blijken dan veel leuker en mij meer waard te zijn dan dat te doen wat anderen op jouw bordje kwijt willen. Mijn oogkleppen zijn afgegaan en de wereld ziet er ineens veel leuker uit dan tijdens die sombere burn-out periode.
Kortom: met de ondersteuning van Cees beschik ik nu over een, best logische, handleiding voor de komende tijd. Het is nu een kwestie van vasthouden en niet terugvallen in ' oude patronen '. Om dit laatste te voorkomen heb ik schat van vrouw, die mij af en toe de weg wijst.

Cees: Bedankt!!
P.